המלצת MEMO

‘פאבו’ – מבשלת בירה ישראלית

כיצד מייצרים בירה ואיך מנהיגים תרבות שתייה אחראית?

מרכז המבקרים של מבשלת ‘PAVO’ שנפתח ב 1 לדצמבר, שוכן בגבעת זמארין שבזיכרון יעקב, בנוף מדהים המזכיר את טוסקנה באווירה מושקעת, קסומה וייחודית.
במקום מבשלת בירה בה מייצרים מגוון בירות פרימיום ייחודיות כגון: ‘פילז’ (pils), ‘בירת חיטה’ ועוד.
במרכז המבקרים, יכולים המבקרים להתרשם מסיור עם מדריכים מומחים שיסבירו כיצד מייצרים בירה, התהליך והמרכיבים, תרבות השתייה ועוד.
המבקרים יכולים ליהנות מחווית השתייה של כל סוגי הבירה במרכז המושקע, בבר המבשלה, בגן הקסום או במרפסת הנוף, בו יימזגו כל סוגי הבירה בתנאים אופטימאליים הישר מחדר הקירור.
בנוסף ניתן יהיה להשיג במרכז כובעים, חולצות, שישיות של סוגים שונים של בירה, בקבוקי 750 מ”ל (בעתיד הקרוב).

שעות פעילות מרכז המבקרים:
ימים א’-ג’, בין השעות  09:00- 17:00,
ימים ד-ה בין השעות 9:00 ועד 23:00,
יום ו’- 09:30- 15:00 מוצ”ש- 19:00- 23:00.
מחיר כניסה 20-30 שקלים לאדם.

לתיאום קבוצות: מבשלת ‘פאבו’- מעלה ראשונים 16, גבעת זמארין,
טלפון 04-6398988.

צילום תמונת נוף: עידו גולקו
צילום בירות: צילום משכר

על הכותב

ממו מגזין

ממו מגזין

השאר תגובה

דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות