המלצת MEMO

חדש: סדנת גבינות עיזים במרכז המבקרים “אדיר”

הסדנה כוללת לימוד הפלא של מעבר מחלב עיזים לגבינת עיזים, הסברים על אופן גידול עיזים בגליל, תכונות החלב, עקרונות יסוד לטיפול חלב, מה הם חיידקים טובים ומה הם חיידקים רעים וכמובן חלק מעשי: כל משתתף יקבל אמגזית אישית , חלב עיזים ויכין בעצמו שלל גבינות בטעמים

בלבו של הגליל העליון, במורדות הר אדמון, שוכנת המחלבה המשפחתית חלב אדיר, המייצרת מוצרי איכות מחלב עזים מאז 1995. משפחות אשכנזי ורוזנברג, מדור המייסדים של מושב כרם בן זמרה, הקימו ב-1981 את העדר, שמונה היום כ2,000- עזים חולבות.
הידע לייצור הגבינות נרכש על ידי טכנולוגים מצרפת שהוזמנו לישראל במיוחד על מנת ללמד את אליהו אשכנזי, מנהל הייצור של המחלבה ומבעליה. הם למדו להכין גבינות קשות, חצי קשות, גבינות רכות ויוגורט והפכו למחלבה הגדולה בארץ בייצור גבינות מחלב עזים ממשק בודד. לאור ההצלחה ביצור מוצרי חלב עיזים למחלבות רבות בפריסה ארצית באופן קבוע במשך כל ימות השנה, פותח מותג פרטי “חלב אדיר” המעניק לצרכנים טעימה מהמורשת המשפחתית הייחודית.מחיר 30 ₪ לאדם בקבוצה בת 10 משתתפים
לתיאום סדנה: מרכז המבקרים: 04-6991039

על הכותב

ממו מגזין

ממו מגזין

השאר תגובה

דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות